O le a le SMT Feeder?

SMT Fafaga(e ta'ua fo'i o le Tape Feeder, SMD Feeder, Component Feeder, po'o le SMT Feeding Gun) o se masini eletise e lokaina ai vaega SMD, fa'amama ese le lipine (ata) ufiufi i le pito i luga o vaega, ma fafaga mea e le ufiufia. vaega i le tulaga tutusa pikiapu mo piki-ma-tuu masini piki-up.

O le fafaga SMT o le vaega pito sili ona taua o se masini SMT, faʻapea foʻi ma se vaega taua o le faʻapotopotoga SMT e aʻafia ai le mafai gafatia o le PCB ma le gaosiga lelei.

O le tele o vaega o lo'o tu'uina atu i luga o pepa po'o se mea fa'apipi'i palasitika i lipine lipine o lo'o fa'apipi'i i luga o fafaga fa'apipi'i masini. O ta'aloga fa'apipi'i lapopo'a (ICs) e tu'uina atu i nisi taimi i fata o lo'o fa'aputu i se vaega. O lipine, nai lo fata po'o fasilaau, e masani ona fa'aoga e fa'aolaina ai ta'amilosaga tu'ufa'atasi. Ona o le alualu i luma i tekinolosi fafaga, ua vave ona avea le lipine ma auala sili e tuʻuina atu ai vaega i luga o se masini SMT.

4 Fafaga SMT Autu

O le masini SMT ua fa'apolokalameina e piki vaega mai fafaga ma felauai i latou i se nofoaga ua fa'atonuina e fa'amaopoopo. E ese'ese vaega fa'apipi'i e fa'aoga ese'ese afifi, ma o afifi ta'itasi e mana'omia ai se isi fafaga. O fafaga SMT o lo'o fa'avasegaina o mea fafaga fa'amau, fata fata, fafaga Vibratory/stick, ma fafaga faga.

YAMAHA SS 8mm Fafaga KHJ-MC100-00A
ic-tray-feeder
JUKI-ORIGINAL-VIBRATORY-FEEDER
YAMAHA-YV-FUAFUAGA-O'A'I-FA'AU,-FEEDER-FEE-AC24V-3-TUBE(3)

• Fafaga Fa'amau

O le fafaga masani masani i totonu o le masini faʻapipiʻi o le fafaga lipine. E fa ituaiga o fausaga masani: uili, matiu, pneumatic, ma le tele-mamao eletise. Ua o'o mai nei i se ituaiga eletise maualuga. O le saʻo saʻo o le felauaiga e maualuga atu, o le fafaga vave e vave, o le fausaga e sili atu ona faʻapipiʻi, o le faʻatinoga e sili atu ona mautu, ma o le gaosiga lelei e faʻaleleia atili pe a faʻatusatusa i le fausaga masani.

• Fafaga fata

O fafaga fata e fa'avasegaina pe tasi le fa'apipi'i po'o le fa'aopoopo fa'avae. E fa'apipi'i sa'o i luga o le fata fafaga masini fa'apipi'i, fa'aputu ni nai fasi, ae le tele ni mea e talafeagai mo le fata. O le multilayer o loʻo i ai se fata faʻapipiʻi faʻapipiʻi tele, o loʻo nofo i se avanoa laʻititi, o loʻo i ai se fausaga faʻapipiʻi, e talafeagai mo le tulaga o mea fata, ma vaega tisiki mo le tele o vaega IC, e pei o TQFP, PQFP, BGA, TSOP, ma SSOPs.

• Fafaga Vibratory/Stick

Fafaga fasi laau o se ituaiga o fafaga tele lea e saoloto ai le galuega a le iunite e uta i totonu o le liiina o pusa palasitika po o taga e ala i le fafaga vibrating po o le paipa fafaga i vaega, ona faʻapipiʻi lea. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina i le MELF ma vaega semiconductor laiti, ma e naʻo le talafeagai mo vaega e le o polar rectangular ma cylindrical, ae le o vaega polar.

• Fafaga fa'apa'u

E masani ona faʻaaogaina e le au fafaga faga faʻafefete e faʻamautinoa ai o vaega i totonu o le paipa e faʻaauau pea ona ulufale i totonu o le ulu puʻupuʻu e faʻafefe ai le tulaga, o le PLCC lautele ma le SOIC o loʻo faʻaaogaina i lenei auala e fafaga ai le fafaga faʻafefe o loʻo i ai se puipuiga i luga o le pine vaega, Mautu ma masani e le lelei, o le gaosiga lelei o uiga pito.

Tele Fafaga Tape

E tusa ai ma le lautele ma le pitch o lipine ma reel SMD vaega, fafaga lipine e masani ona vaevaeina i 8mm, 12mm, 16mm, 24mm, 32mm, 44mm, 56mm, 72mm, 88mm, 108mm

smd vaega

Taimi meli: Oke-20-2022
//